Honza Blaha seminārs Latvijā – atcelts

Honza Blaha ciemosies Latvijā jau ceturto reizi ar semināru, šoreiz uz 3 dienām 19.-21. maijs, precīza norises vieta vēl tiks izziņota. (Lūgums ievērot, ka tās ir darba dienas, tāpēc plānojiet dalību seminārā laicīgi!)

Nodarbības notiks katru dienu no 9.00 līdz 18.00 ar pusdienu pauzi.
Seminārs notiks angļu valodā.

Ar dalībniekiem tiek strādāts grupā līdz 4 zirgiem, katram dalībniekam pievēršot individuālu uzmanību. Katrai grupai ir divas nodarbības dienā (2 x 1h), kopā trīs grupas dienā. Teorija par viņa sistēmu “No pavadām brīvs sakopojums” (Line Free Collection) tiek pasniegta pirmās dienas rītā, kā arī paralēli praktiskajām nodarbībām, kur atbilstoši katra cilvēka un zirga sagatavotības pakāpei Honza pielāgo uzdevumus, kas ļauj nokļūt līdz vēlamajam mērķim.

Honza ar savu zirgu Quorum

Dainas Luksas atskats uz Honza Bláha semināru Vācijā lasāms te.

Izmaksas dalībniekiem ar zirgiem: trīs dienas – 480€ (+ maksa par zirga izvietošanu stallī vai aplociņā), attiecīgi viena diena – 160€.

Līdz 15. februārim jāveic priekšapmaksa 50% apmērā, un tikai pēc apmaksas tiek apstiprināta dalība!

Arī šoreiz cena skatītājiem ir 50€ par 3 dienām, jo patiešām uzskatām, ka šo sistēmu ir vērts redzēt it visiem, kam ir savs zirgs, kā arī tiem, kuru ikdiena ir zirgu tuvumā. Pat tad, ja jūsu mērķis šobrīd nav sakopojums bez pavadām, vai pastaigas jūrmalā ar zirgu brīvībā, kurš ne mirki neapsver došanos prom, Honza savā stāstījumā aptver gan patiesu sapratni par zirga domāšanas veidu, gan skaidrojumu par biomehāniku. Kā apvienot laipnību un “robežas”? Kā padarīt “piaffi” par ko labāku, nekā mīcīšanos uz priekškājām ar iekritušu muguru? Ko man darīt ar jaunu zirgu, kad informācijas ir tik daudz un tā dažkārt ir tik pretrunīga? Kā novērtēt rezultātu – kas ir labi? Ko darīt, ja mans zirgs bēg prom, sastopoties ar augstas enerģijas prasību? Šie, un vēl daudzi citi, ir jautājumi, uz kuriem Honza ir palīdzējis rast atbildes, un kas ir pats svarīgākais – sekojot dalībnieku tālākajai attīstībai – redzams, ka tas patiešām ir izdevies!

Reģistrācija (un priekšapmaksa dalībniekiem ar zirgiem), rakstot uz zirguskolalv@gmail.com!

Atpakaļ

Komentējiet

Zirgam.lv
Draugiem.lv pase