Nāc un piedalies – treniņsacensības apvidus jāšanā!

Seminārs – treniņsacensības izturības jāšanā notiks 2019. gada 29.- 30.jūnijā zirgu stallī “Ekvi”.  Dalībnieku reģistrācija līdz 27. jūnijam. Lūdzam reģistrēties sacensībām, nosūtot pieteikumu uz inga.morton@gmail.com vai zvanot +371 29273218.

Informācijai publicējam biežāk uzdotos jautājumus un atbildes saistībā ar sacensībām.
Lejupielādēt šeit.

***

2019. gada jūnijā* Carnikavas novadā, zirgu stallī Ekvi notiks seminārs un treniņsacensības apvidus jāšanā. Pasākums ir paredzēts jebkuram, kam patīk zirgi un izjādes apvidū.

Ja tev patīk zirgi ir interese par jāšanu apvidū, tu esi sportisks, tad tev varētu interesēt tieši šis sporta veids. Līdz sacensībām atlikušas apmēram 80 dienas,  kas ir pietiekams laiks, lai sagatavotos.

Pirmajā dienā plānota dalībnieku ierašanās sacensību vietā un vakarā pie ugunskura notiks neliels seminārs – par izturības jāšanu, zirgu trenēšanu, ieskats sacensību norisē. Šajā pasākumā aicinām piedalīties ikvienu izturības jāšanas interesentu. Esi laipni aicināts pievienoties arī tad, ja nepiedalies šajās sacensībās. Interesentiem semināra apmeklējums par simbolisku samaksu 1 eiro, dalībniekiem seminārs iekļauts sacensību dalības maksā.

Nākamajā dienā notiks dalībnieku reģistrācija, veterinārā kontrole, sacensības un dalībnieku apbalvošana. Zirgus būs iespēja izmitināt stallī, bet jātniekiem būs pieejamas telšu vietas. Zemāk iespējams lejupielādēt sacensību nolikumu, kurā ir ieļauti arī sacensību noteikumi, ka arī treniņu plāna piemērs zirga sagatavošanai 15 un 30 km maršrutam.

Lejupielādēt nolikumu

* 21. – 22.jūnijs vai 28-29.jūnijs. Konkrētus sacensību datumus paziņosim maija sākumā.

Seko šim notikumam Facebook

Ja Jums rodas jautājumi, labprāt uz tiem atbildēsim:

Inga Mortona

+371 29273218

inga.morton@gmail.com

 

Marina Žagata

+371 26539895

Horses1@inbox.lv

Atpakaļ

Komentējiet

Zirgam.lv
Draugiem.lv pase